Ντέρον Γουίλιαμς: «Νιώθω τέλεια!»

Ντέρον Γουίλιαμς: «Νιώθω τέλεια!»

Φάνης Παναγιώτου
Ντέρον Γουίλιαμς: «Νιώθω τέλεια!»

bet365

Ο Ντέρον Γουίλιαμς ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρυσι, φέτος όμως έκανε επέμβαση και δουλεύει, προκειμένου να βρεθεί ξανά στο 100% και βοηθήσει τους Μπρούκλιν Νετς.

«Πριν την εγχείρηση περπατούσα και οι αστράγαλοι μου λύγιζαν από τον πόνο. Τώρα όμως νοιώθω τέλεια και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να είμαι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη της σεζόν», είπε αρχικά ο Ντέρον Γουίλιαμς στη New York Post.

Ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς συμπλήρωσε: «Η κατάσταση πέρυσι ήταν δύσκολη. Έχασα όλη την προετοιμασία και με μια προπόνηση έπαιξα εννιά λεπτά σε ένα φιλικό. Μετά όλη τη σεζόν έπαιζα στο 60%-70% των δυνατοτήτων μου. Φέτος τα πράγματα όμως θα είναι διαφορετικά γιατί είμαι απόλυτα υγιής».

Παράλληλα, τόνισε πως στόχος του είναι να φτάσει ξανά στα συνηθισμένα επίπεδα απόδοσης: «Ξεκάθαρα αυτός είναι ο στόχος γιατί πλέον δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τους αστραγάλους μου. Όταν δεν μπορείς να περπατήσεις, δεν μπορείς να τρέξεις, δεν μπορείς να πηδήξεις και φυσικά δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ ειδικά στο ΝΒΑ. Γι’ αυτό ίσως να έπρεπε να έχω κάνει την εγχείρηση νωρίτερα. Όπως και αν έχει πλέον είμαι πανέτοιμος και φέτος θα δείτε έναν ολοκαίνουργιο Ντέρον Γουίλιαμς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα