«Ψήνεται» επιστροφή Σάκοτα στην ΑΕΚ!

«Ψήνεται» επιστροφή Σάκοτα στην ΑΕΚ!

Gazzetta team
«Ψήνεται» επιστροφή Σάκοτα στην ΑΕΚ!

bet365

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, που βρίσκεται… μία ανάσα από τον Ντούσαν Σάκοτα!

Η Ένωση επιστρέφει από τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία και συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μεταξύ των παικτών που κάνουν προπονήσεις με την ΑΕΚ είναι και ο Ντούσαν Σάκοβιτς, ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη «Βασίλισσα», σύμφωνα με το aek365.com.

Η υπόθεση του Σάκοτα δεν είναι εύκολη για την Ένωση, καθώς ο παίκτης έχει δημιουργήσει ένα αρκετά καλό όνομα τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία. Η ΑΕΚ όμως προσπάθησε πολύ για την επιστροφή του 28χρονου φόργουορντ και τελικά το… πρέσινγκ φαίνεται να απέδωσε καρπούς!

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας aek365.com κάνει λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και πως για να χαλάσει η μεταγραφή θα πρέπει ο παίκτης να δεχθεί κάποια πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό… Διαφορετικά ο Σάκοτα θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, εκεί δηλαδή που ξεκίνησε την καριέρα του…

Τα δύο τελευταία χρόνια ο 28χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για λογαριασμό της Βαρέζε και πέρυσι μέτρησε 6.5 πόντους & 1.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Eurocup, ενώ στη Lega A είχε 7.2 πόντους & 1.6 ριμπάουντ ανά συμμετοχή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα