Ανακοίνωσε Μάλλιο ο Αρκαδικός

Φάνης Παναγιώτου
Ανακοίνωσε Μάλλιο ο Αρκαδικός

bet365

Ο Αρκαδικός δυνάμωσε ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν με τον 22χρονο γκαρντ, Κωνσταντίνο-Παναγιώτη Μάλλιο, η απόκτηση του οποίου έγινε επίσημα γνωστή…

Η ομάδα του Αρκαδικού ανακοίνωσε τον Κωνσταντίνο-Παναγιώτη Μάλλιο και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η… μεγάλη μεταγραφή του Νίκου Χατζή, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Ο Αρκαδικός απέκτησε σήμερα τον 22χρονο πλευμέηκερ Κωνσταντίνο-Παναγιώτη Μάλλιο, ο οποίος αγωνιζόταν στο κολλέγιο Saint Anselm του Νιου Χαμσάιρ.

Ο Μάλλιος γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1992, έχει ύψος 1.83, είναι πολύ γρήγορος, παίζει καλή άμυνα και θα δώσει λύσεις στην περιφέρεια με το αξιόπιστο σουτ που διαθέτει.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού ο Μάλλιος τόνισε: «Ήξερα την ομάδα και δεν το κρύβω πώς ήθελα να παίξω στην Ελλάδα. Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Αρκαδικό και θα αγωνιστώ στην Α2 κατηγορία. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι πώς θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει ο Αρκαδικός τους στόχους του και να δικαιώσω όσους με πίστεψαν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα