Έρβινγκ: «Η κορυφαία στιγμή της ζωής μου»

Gazzetta team
Έρβινγκ: «Η κορυφαία στιγμή της ζωής μου»

bet365

Ως την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, αλλά και της ζωής του, χαρακτήρισε την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ, ο MVP του τουρνουά Κάιρι Έρβινγκ.

Πανευτυχής ήταν ο Κάιρι Έρβινγκ, που εκτός από τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που κατέκτησαν οι ΗΠΑ, αναδείχθηκε και σε πολυτιμότερο παίκτης του τουρνουά. Ο ίδιος με δηλώσεις του, τόνισε πως αυτή είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας και της ζωής του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής μου. Είναι σπουδαία υπόθεση να παίρνεις έναν τίτλο για τη χώρα σου και το καταφέραμε με όλα αυτά τα παιδιά, με τα οποία θα μας ενώνει για πάντα αυτή η στιγμή και θα είμαστε αδέρφια για πάντα. Πριν από αυτή τη διοργάνωση δεν ήξερα καλά αυτά τα παιδιά. Αυτή η επιτυχία θα μας συνδέει πλέον για πάντα. Από την πλευρά μου προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου, ακόμη και υποστηρίζοντάς τους από τον πάγκο. Θέλω να παίζω με τους καλύτερους και να βελτιώνομαι συνέχεια. Με αυτή την ψυχολογία και με την ίδια αυτοπεποίθηση που έχω πάντα θα πάω τώρα στο Κλίβελαντ για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ»

 

Τελευταία Νέα