ΑΕΚ: Έφτασαν οι Γουίλιαμσον, Ράιτ και Κάιλς

ΑΕΚ: Έφτασαν οι Γουίλιαμσον, Ράιτ και Κάιλς

Gazzetta team
ΑΕΚ: Έφτασαν οι Γουίλιαμσον, Ράιτ και Κάιλς

bet365

Οι Γκάρετ Γουίλιαμσον, Κασμίρ Ράιτ και Ντέιβιντ Κάιλς έφτασαν στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις παρουσιάστηκαν ενθουσιασμένοι για το νέο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Γκάρετ Γουίλιαμσον θεωρεί εξαιρετική ευκαιρία την ΑΕΚ, όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο facebook: «Νιώθω καλά που βρίσκομαι εδώ. Η ΑΕΚ προσφέρει μία εξαιρετική ευκαιρία σε μένα αλλά και στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα.

Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με σημαντική παράδοση στο ελληνικό μπάσκετ και μεγάλη ιστορία. Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ με πολύ κόσμο και είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος του».

Ο Κασμίρ Ράιτ πιστεύει πως θα γίνει καλύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Αισθάνομαι υπέροχα που θα παίξω σε ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο. Ξέρω ότι έρχομαι στην πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο και είμαι εκστασιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα της.

Παράλληλα, θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική λίγκα και θα αντιμετωπίσω αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες, γεγονός που θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος».

Ο Ντέιβιντ Κάιλς θα ήθελε να μάθει ελληνικά!: «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μία τέλεια σεζόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ΑΕΚ. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Έχω παρακολουθήσει πολλά βίντεο για την ΑΕΚ. Ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλούς οπαδούς οι οποίοι αγαπάνε πολύ την ομάδα τους.

Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα (έχει αγωνιστεί και στον Πανελευσινιακό). Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Η ζωή εδώ, ο καιρός, είναι όλα ωραία. Θέλω να μάθω να μιλάω Ελληνικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα