Ιβάνοβιτς: «Από τους κορυφαίους ο Γκάλης»

Gazzetta team
Ιβάνοβιτς: «Από τους κορυφαίους ο Γκάλης»

bet365

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Γκάλη κι έκανε λόγο για τουρνουά υψηλού επιπέδου, ενόψει της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στο «Nick Galis Cup» προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για τον Νίκο Γκάλη, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές που εμφανίστηκαν στα γήπεδα. Παράλληλα ο Μαυροβούνιος κόουτς δήλωσε χαρούμενος για τη συμμετοχή των «πρασίνων» στο τουρνουά που θα διοργανωθεί πως τιμήν του «γκάνγκστερ» και το χαρακτήρισε υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάνοβιτς:

«Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που εμφανίστηκαν στα γήπεδα. Όσοι τον έχουμε ζήσει στην περίοδο που αγωνιζόταν, μπορούμε να το βεβαιώσουμε αυτό. Οπότε είναι μεγάλη η χαρά μας που θα αγωνιστούμε σ' ένα τουρνουά το οποίο φέρει την ονομασία και γίνεται προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς,.

Και πρόσθεσε για το επίπεδο του τουρνουά: «Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου που ασφαλώς θα μας βοηθήσει στην συνέχεια της προετοιμασίας μας. Η παρουσία ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπάνβιτ και ο διοργανωτής Άρης, φανερώνει τη δυναμική και το υψηλό επίπεδο της συγκεκριμένης διοργάνωσης».

 

Τελευταία Νέα