Mundobasket 2014 - Τζόρτζεβιτς: «Έχουν αδυναμίες. Dream Team ήταν μόνο μία»

Γιάννης Ράμμας
Mundobasket 2014 - Τζόρτζεβιτς: «Έχουν αδυναμίες. Dream Team ήταν μόνο μία»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε πως η Σερβία σέβεται, αλλά δε φοβάται τις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν τον πρώτο λόγο στον τελικό του Mundobasket 2014 στη Μαδρίτη (14/9, 22:00/ΑΝΤ1 & OTE Sport 3).

«Στο παρκέ όλα είναι πιθανά, δεν υπάρχει ανίκητη ομάδα. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα με νικητή κι ηττημένο, αλλά και με θαύματα στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να μη πιστεύουμε πως μπορούν να γίνουν και στο μέλλον» είπε σε συνέντευξη Τύπου στην ισπανική πρωτεύουσα ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Με όλο το σεβασμό, δε φοβόμαστε».

«Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε για κατοχές "5 εναντίον 5", αλλά η ενέργεια κι η αθλητικότητα των ΗΠΑ είναι εξωπραγματική. Διαθέτουν τόσους πολλούς παίκτες, ώστε να εξαντλήσουν κάθε αντίπαλο, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαν και μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης κι αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες. Δεν έχουμε δικαιολογίες» συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, ο οποίος κατέληξε, υπογραμμίζοντας πως «έχουν αδυναμίες. Dream Team ήταν μόνο μία».

 

Τελευταία Νέα