Αιμοδοσία και... πτυχία στον ΠΑΟΚ! (pics)

Αιμοδοσία και... πτυχία στον ΠΑΟΚ! (pics)

Gazzetta team
Αιμοδοσία και... πτυχία στον ΠΑΟΚ! (pics)

bet365

O πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, βρέθηκε στην Ορμύλια της Χαλκιδικής για να στηρίξει την εθελοντική αιμοδοσία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Δέδας από τη μεριά του καμαρώνει με το πτυχίο του!

«Στην Ορμύλια της Χαλκιδικής βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, στηρίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Ορμύλιας. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που υπήρχαν στην περιοχή, η εξαιρετική πρωτοβουλία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που έδειξαν με πολύ όμορφο τρόπο και το κοινωνικό τους πρόσωπο, είχε επιτυχία και συμμετοχή από πολύ κόσμο από την Ορμύλια και τις γύρω περιοχές.

Στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ορμύλιας μετέβη συνεργείο αιμοδοσίας από το νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης για την αιμοδοσία. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε με το προσωπικό του νοσοκομείου που ήταν υπεύθυνο για την αιμοδοσία, με τους φιλάθλους που συμμετείχαν στην αιμοδοσία, ενώ παρέλαβε και τιμητική πλακέτα από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ορμύλιας», αναφέρει το paokbc.gr.

Όσο για τον Γιώργο Δέδα έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μάλιστα με εξαιρετικές επιδόσεις και βαθμό λίαν καλώς!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα