Mundobasket 2014: Ζήσης: «Με τα πόδια στη γη!»

Mundobasket 2014: Ζήσης: «Με τα πόδια στη γη!»

Gazzetta team
Mundobasket 2014: Ζήσης: «Με τα πόδια στη γη!»

bet365

Ο Νίκος Ζήσης είναι χαρούμενος που η ελληνική ομάδα πέτυχε την τρίτη της νίκη, πιστεύει πως οι επόμενοι αντίπαλοι θα είναι πιο δύσκολοι και συνιστά... προσγείωση.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Πιστεύω ότι σήμερα ήταν πραγματικά ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ξέραμε ότι το Πουέρτο Ρίκο έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Ίσως γι' αυτό μπήκαμε λίγο νωχελικοί στο γήπεδο, μετά στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε ένα ξέσπασμα και χαλαρώσαμε λίγο μετά. Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Έχουμε μία μέρα για να ξεκουραστούμε και να δούμε τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια: «Όπως ξεκινήσαμε όταν ταξιδέψαμε εδώ, έτσι θα συνεχίσουμε. Δεν έχουμε την πίεση του φαβορί, μας λείπουν σημαντικοί παίκτες κι ίσως δεν μας υπολογίζουν. Είμαστε ομάδα και τώρα παίζουμε απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις άλλες. Ό,τι κι αν γίνει θα πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Σίγουρα οι Κροατία κι Αργεντινή είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες του ομίλου, είδαμε τι έγινε και στα άλλα παιχνίδια βέβαια και δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν. Οι Κροατία κι Αργεντινή όμως έχουν πιο ποιοτικούς παίκτες, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ίσως με το μυαλό στο χιαστί παιχνίδι. Πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά ότι κι αν γίνει στον όμιλο θα πρέπει να παλέψουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά έχοντας στο μυαλό το χιαστί που θα είναι νοκ άουτ παιχνίδι.

Τίποτα δεν είναι εύκολο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είμαστε χαρούμενοι για το 3Χ3, αλλά θα πρέπει να μείνουμε με τα πόδια στη γη και να συνεχίσουμε».

 

Τελευταία Νέα