Mundobasket 2014 - Σπανούλης, Γκάλης, Αντετοκούνμπο και... παράπονα!

Γιάννης Ράμμας
Mundobasket 2014 - Σπανούλης, Γκάλης, Αντετοκούνμπο και... παράπονα!

bet365

Ο προπονητής των Φιλιππίνων, Βίνσεντ Ρέγες, δήλωσε θαυμαστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά όχι και των διαιτητών της ήττας πρεμιέρας απ' την Κροατία (81-78 παρ.) στη Σεβίλλη.

«Φυσικά και ξέρω πράγματα για την Ελλάδα. Γνωρίζω το Σπανούλη, το Γκάλη, αλλά ο αγαπημένος μου είναι ο Αντετοκούνμπο» είπε εν όψει δεύτερου αντιπάλου της ομάδος του ο 51χρονος, ο οποίος είχε πολλά περισσότερα να πει για τον προηγούμενο.

Παρότι οι Φιλιππίνες επέστρεψαν στη διεκδίκηση της νίκης κι είχαν την ευκαιρία τους στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας, ο προπονητής τους στάθηκε σ' ένα συγκεκριμένο σφύριγμα στα τελευταία δευτερόλεπτα της τρίτης περιόδου, όταν έπειτα τεχνική ποινή σε βάρος τους οι Σίμον & Μάρκοτα με ένα 5-0 σερί έκαναν το 57-49.

«Ο διαιτητής σφύριξε τεχνική ποινή και δε μπορούσα να το πιστέψω. Ο διαιτητής είπε πως ο Τζέισον (σ.σ. Γουίλιαμ) έκανε flopping. Ο τύπος είναι 1,76μ. και μαρκάρει ένα αντίπαλο του 1,97μ., πώς είναι δυνατόν να 'ναι flopping; Αυτή είναι η διαφορά. Αν δεν υπήρχε αυτή η τεχνική ποινή, θα μπορούσαμε να 'χαμε νικήσει» είπε και συνέχισε: «Η αναμέτρηση δε θα 'χε πάει σε παράταση. Οι διαιτητές σφύριξαν την τεχνική ποινή. Η Κροατία ευστόχησε στις ελεύθερες βολές κι έπειτα σε τρίποντο στην εκπνοή. Πρόκειται για 5 πόντους κι αυτή ήταν η διαφορά μας στην αναμέτρηση. Συνεχίσαμε να παλεύουμε. Γνωρίζουμε πως η Κροατία είναι πολύ δυνατή κι απλώς θέλαμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

 

Τελευταία Νέα