Κατσικάρης: «Μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες»

Κατσικάρης: «Μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες»

Gazzetta team
Κατσικάρης: «Μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες»

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας καθώς επίσης και στη νίκη επί των Τούρκων με 76-72.

Ο Φώτης Κατσικάρης έβαλε θετικό πρόσημο στην παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στα φιλικά παιχνίδια μετά τη νίκη επί της Τουρκίας με 76-72.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε: «Τελειώσαμε και τον τρίτο κύκλο προετοιμασίας με αυτό το φιλικό. Στο Καρπενήσι βάλαμε τις βάσεις ειδικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης για να φέρουμε όλους τους παίκτες στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά και στο κομμάτι της φιλοσοφίας. Μετά είχαμε τα τουρνουά στο Πο και το Κάουνας, ενώ τελειώσαμε απέναντι στην Τουρκία έχοντας βγάλει ήδη τα συμπεράσματα, τα οποία είναι περισσότερο θετικά παρά αρνητικά. Στις τελευταίες μέρες θα βάλουμε τις λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε και θα φρεσκάρουμε την ομάδα, γιατί φάνηκε ότι είναι κουρασμένη», τόνισε.

Για την εικόνα της Εθνικής στο τελευταίο της «τεστ», ανέφερε: «Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ μουδιασμένα, ήμασταν αργοί στις μετακινήσεις μας και στη συνεννόηση με αποτέλεσμα η Τουρκία να βάλει εύκολους πόντους από πικ εν ρολ ή σουτ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα λειτούργησε όπως ξέρει στο αμυντικό κομμάτι. Στην επίθεση παρότι κάναμε πολλά λάθη καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Δεν ήταν πρωτεύον για μας να νικήσουμε, αλλά να ελέγξουμε ειδικές καταστάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα