Λιανός: «Ο Πανιώνιος είναι καθαρός»

Gazzetta team
Λιανός: «Ο Πανιώνιος είναι καθαρός»

bet365

Ο Ηλίας Λιανός τοποθετήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο διοικητικό καθεστώς του Πανιωνίου.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: «Από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό είχα πει δημοσίως ότι θα φύγω. Από τότε οι εντεταλμένοι μου, Νίκος Κακκαβάς και Ακης Καρτάλος, μίλησαν με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Δάρα, που είχε ρωτήσει σχετικά, καθώς και με τα τμήματα υποδομής, αλλά ουσιαστικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ δεν υπήρξε.

Προσφάτως προέκυψε η περίπτωση του κ. Μαργέτη, ο οποίος συναντήθηκε με τον κ. Κακκαβά, χωρίς, όμως, να έχει προχωρήσει η ιστορία σε κάτι συγκεκριμένο. Υπό την έννοια ότι ο κ. Μαργέτης δεν μας έχει παρουσιάσει με ποιον τρόπο θα αποκτήσει τις μετοχές και με ποια οικονομικά εχέγγυα. Πλέον το χρονοδιάγραμμα για να κατατεθεί φάκελος στην ΕΕΑ μοιάζει απαγορευτικό.

Εγώ ως Λιανός δεν μπορώ να δώσω οπουδήποτε τις μετοχές, οι οποίες βεβαίως είναι χωρις αντίτιμο. Δωρεάν τις δίνω. Προσφέρθηκα να τις δώσω στον Ερασιτέχνη κι από κει και πέρα ή να χειριστούν την κατάσταση οι άνθρωποι, που τον διοικούν ή να τις δώσουν αλλού, εν τούτοις δεν το δέχθηκαν.

Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να δώσω τις μετοχές σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν τα εχέγγυα να αναλάβουν. Χρειάζονται οικονομικά και άλλα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται από την επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού.

Θυμίζω ότι ο Πανιώνιος είναι καθαρός, δεν έχει καμία οφειλή προς το δημόσιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα