Ξεκίνησε η προετοιμασία του Εθνικού (vid)

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Εθνικού (vid)

bet365

Μπαίνουν οι βάσεις στον Εθνικό με την έναρξη της προετοιμασίας. Κανάλι στο διαδίκτυο δημιούργησε η ομάδα.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την παρθενική τους συμμετοχή στην Α2, ενώ πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός. Ο Τζίμης Κουστένης ξεκίνησε την προπόνηση της ομάδας με μία πρώτη ομιλία στα αποδυτήρια και στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα των Πειραιωτών υπό την επίβλεψη του προπονητή, του άμεσου συνεργάτη του Μάριου Γούναρη και με την συμμετοχή των υπολοίπων μελών του επιτελείου.

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το «παρών» όλοι οι παίκτες του Εθνικού,πλην του Μιχάλη Παραγυιού, ο οποίος ήταν δικαιολογημένα απών και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την Παρασκευή (22/8). Παρόντες, όμως, ήταν και ο ισχυρός άνδρα του Εθνικού, Βασίλης Δέρβος, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ, Δημήτρης Καραφαντής και ο «Εθνικάς», Γιάννης Μαντζουράνης.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει προπονήσεις στο κλειστό του Κερατσινίου και στο Σαλπέας ενώ την ερχόμενη Τετάρτη οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Αρχηγοί για τη νέα σεζόν ορίστηκαν οι Γιώργος Κουκάς και Κώστας Μαχαίρας, με τον πρώτο να δηλώνει: «Καλή χρονιά να έχουμε, υγεία πάνω από όλα, σήμερα ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να είμαστε υγιείς και με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο και προσπάθεια να πάνε όλα καλά».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα