Γουίλιαμς: «Μίλησα με τον ΝτεΜάρκους πριν έρθω στο Βελιγράδι»»

Γουίλιαμς: «Μίλησα με τον ΝτεΜάρκους πριν έρθω στο Βελιγράδι»»

Gazzetta team
Γουίλιαμς: «Μίλησα με τον ΝτεΜάρκους πριν έρθω στο Βελιγράδι»»
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκους Γουίλιαμς πριν πάρει την απόφασή του ζήτησε τη γνώμη του ΝτεΜάρκους Νέλσον που παίζει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία του αν και ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Πάντως από την επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθούν οι Μάρκους Γουίλιαμς και Τσαρλς Τζένκινς.

Ο Γούιλιαμς ο οποίους ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες από την ομάδα του Βελιγραδίου μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του... «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον Ερυθρό Αστέρα, έχω ακούσει πάρα πολλά καλά πράγματα για την ομάδα και ανυπομονώ να ενσωματωθώ και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Έχουνε νεαρούς παίκτες, αλλά αρκετά ταλαντούχους και ελπίζω να τους βοηθήσω με την εμπειρία μου.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε και στον προκάτοχό του στην ομάδα και πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού, ΝτεΜάρκους Νέλσον... «Μίλησα με τον ΝτεΜάρκους και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, Του άρεσε πολύ το Βελιγράδι και φυσικά μου τόνισε για την τρέλα των οπαδών μας. Σίγουρα μου αρέσει να αγωνίζομαι σε τέτοια ατμόσφαιρα».