Λάσμε: «Θα είναι μεγάλη εμπειρία»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Στεφάν Λάσμε πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είναι έτοιμος να ενταχθεί στην προετοιμασία της Αναντολού Εφές.
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έφτασε στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα τεθεί με τη σειρά του στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς:
«Η Αναντολού Εφές είναι μία από τις ομάδας που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη, είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω την φανέλα της, θα είναι μεγάλη εμπειρία για μένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
