«Τσεκάρει» Αρώνη ο Ολυμπιακός (vids)

«Τσεκάρει» Αρώνη ο Ολυμπιακός (vids)

Gazzetta team
«Τσεκάρει» Αρώνη ο Ολυμπιακός (vids)
Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο στον Πειραιά εξετάζουν περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων παικτών και μία από αυτά είναι του Κέβιν Αρώνη.

Όπως αναφέρει σημερινό (20/09) δημοσίευμα της SportDay, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον 22χρονο ομογενή SG (ύψος 1.90, γενν. το 1992), ο οποίος αρχικά θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας και εφόσον ικανοποιήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του, τότε θα αποκτηθεί και πιθανότατα θα δοθεί δανεικός.

Ο Κέβιν Αρώνης αγωνιζόταν στο NCAA με το Νιού Μέξικο Στέιτ και το βασικό του αγωνιστικό πλεονέκτημα είναι το εξαιρετικό του σουτ. Τη σεζόν που πέρασε είχε 7.6 πόντους & 1.5 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 19.5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με το ποσοστό του στα τρίποντα να φτάνει στο 43.&%!

Παράλληλα, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου (σ.σ. η οικογένεια του παίκτη έχει καταγωγή από την Κέρκυρα), γεγονός που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ολυμπιακό για τον Κέβιν Αρώνη.

Kevin Aronis:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα