Χάρντεν: «Είμαι ο καλύτερος» (vids)

Χάρντεν: «Είμαι ο καλύτερος» (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Χάρντεν: «Είμαι ο καλύτερος» (vids)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος εν ενεργεία παίκτης και η απάντηση που έδωσε, προκάλεσε… αίσθηση!

Ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς (SG, γενν. το 1989, ύψος 1.96μ., Νο.3 στο NBA draft 2009) δεν έδωσε την… αναμενόμενη απάντηση, δηλαδή κάποιον εκ των ΛεΜπρον Τζέιμς ή Κέβιν Ντουράντ, αλλά τοποθέτησε τον εαυτό του στην κορυφή! Μάλιστα ο Τζέιμς Χάρντεν θεωρεί μεν τον ίδιο ως τον καλύτερο εν ενεργεία παίκτη, παράλληλα όμως πιστεύει πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης!

«Δεν είναι καν κοντά σ” αυτό που θέλω να φτάσω. Έχω πολλά να μάθω και πολλά να βελτιώσω. Αν τα κάνω σωστά, θα φτάσω στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Δεν είμαι καν κοντά σ” αυτό», τόνισε.

Σίγουρα πρόκειται για μία τολμηρή απάντηση, ειδικά για όταν… κυκλοφορούν videos -όπως βλέπετε στο gallery που ακολουθεί- που δείχνουν τις αμυντικές αδυναμίες του Τζέιμς Χάρντεν. Από την άλλη, είναι επίσης δεδομένο πως μιλάμε για έναν από τους καλύτερους offensive players της λίγκας (25.4π., 36.6% στα τρ., 6.1ασ., 4.7ρ. τη σεζόν 2013-2014), αρκεί όμως αυτό για να χαρακτηριστεί κάποιος ως ο… καλύτερος;

 

NBA Τελευταία Νέα