Ήρθε κι ο Μπατίστα! (pics)

Ήρθε κι ο Μπατίστα! (pics)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ήρθε κι ο Μπατίστα! (pics)

bet365

Μετά τους Νέλσον και Σλότερ ο Εστεμπάν Μπατίστα έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασία του Παναθηναϊκού άρχισε. Η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί για την Πέμπτη (21/8) και μετά τους ΝτεΜάρκους Νέλσον και A.J. Σλότερ, στην χώρα μας έφτασε κι ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Ο Ουρουγουανός σέντερ αφίχθει λίγο μετά τις 16:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ευδιάθετος και με αρκετές βαλίτσες:

«Νιώθω εξαιρετικά που θα είμαι μέλος μίας από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, συμπαίκτης με σπουδαίους αθλητές, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης και μέλος μιας ομάδας με εκπληκτικούς φιλάθλους που πρωταγωνιστεί χρόνια στην Ευρώπη και είναι σημαντικό που είμαι μέλος της».

Όσο για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ανέφερε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο η παρουσία του κυρίου Ιβάνοβιτς. Με είχε πάρει και στην Ισπανία. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία εκεί. Είναι καλό για μένα που έρχομαι σε μία ομάδα με προπονητή τον οποίο γνωρίζω. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό κόουτς. Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης».

Για την ομάδα που...χτίζεται τώρα: «Πράγματι έχουμε μία ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, ωστόσο έχουμε και έναν έμπειρο προπονητή, τον κύριο Ιβάνοβιτς, ο οποίος ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε εξαιρετική δουλειά και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό έχοντας όλοι κοινό στόχο».

Τέλος, υποσχέθηκε στον κόσμο: «Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα