Σημαντική μέρα για τον Άρη
Αλλεπάλληλες ήταν οι σημερινές (18/8) επαφές ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και την ΕΟΚ, αναφορικά με το θέμα του απαγορευτικού που έχει επιβληθεί στην ομάδα από τον Ιανουάριο του 2012. Η ΕΟΚ ζήτησε εγγράφως το αίτημα της FIBA για αποστολή επιστολής με την οποία η Ελληνική Ομοσπονδία θα εγγυάται ότι θα παρακολουθεί την ομαλή πορεία των διακανονισμών που έχει επιτύχει η ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές της.
Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, η FIBA θα στείλει αύριο (19/8) εγγράφως το σχετικό αίτημα. Η ΕΟΚ διεμήνυσε ότι από τη στιγμή που θα το λάβει, θα στείλει άμεσα τη σχετική επιστολή στη FIBA.
Η επόμενη κίνηση της ΚΑΕ Άρης θα είναι να καταθέσει τα χρήματα της προκαταβολής στο λογαριασμό του Άαρον Μάιλς, προκειμένου η FIBA να ανάψει το «πράσινο φως» για την άρση του απαγορευτικού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
