Η αποκάλυψη του ΛεΜπρόν στον Γουέιτερς

Η αποκάλυψη του ΛεΜπρόν στον Γουέιτερς

Μάκης Σταθάτος
Η αποκάλυψη του ΛεΜπρόν στον Γουέιτερς

bet365

Την ώρα που όλοι αγωνιούσαν για την απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς αναφορικά με το μέλλον του, υπήρχε κάποιος που γνώριζε ότι θα επέστρεφε στο Κλίβελαντ.

Ο λόγος για τον Ντιόν Γουέιτερς, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με τον ΛεΜπρόν και ο τελευταίος του είχε γνωστοποιήσει τα σχέδιά του. «Είχα μιλήσει με τον ΛεΜπρόν προτού κάνει γνωστή την απόφασή του. Αυτός μου τηλεφώνησε και μου είπε απλά να είμαστε έτοιμοι. Μιλήσαμε 4-5 μέρες πριν κάνει γνωστή την απόφασή του.

Του είπα ότι ήδη εργάζομαι σκληρά και πως θα είμαι έτοιμος. Και μου απάντησε ότι το ξέρει πως είμαι. Στη συνέχεια, μερικές μέρες αργότερα διάβασα την επιστολή του. Ήμουν πολύ απλά ενθουσιασμένος για την πόλη του Κλίβελαντ. Νομίζω ότι η πόλη περισσότερο από τον οποιονδήποτε το αξίζει αυτό. Αξίζει να έχει τον ΛεΜπρόν πάλι πίσω. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στο Κλίβελαντ και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος σε όλο αυτό».

Πλέον ο Γουέιτερς γνωρίζει ότι θα πρέπει να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του έχοντας στο πλευρό του τον ΛεΜπρόν. Πέρυσι στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ είχε 15,9 πόντους, 3 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ σε 29,6 λεπτά συμμετοχής.

 

NBA Τελευταία Νέα