Σαμαράς: «Υποκινούμενος ο Καζάκος!»

Θάνος Σαρρής
Σαμαράς: «Υποκινούμενος ο Καζάκος!»

bet365

Ο team manager του Ηρακλή, Αντώνης Σαμαράς, μιλάει στο gazzetta.gr για τις τρομερές καταγγελίες του Μιχάλη Καζάκου και τονίζει: «Όλα είναι ψέμματα».

Η καταγγελία του Μιχάλη Καζάκου είναι πραγματικά σοκαριστική και μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη ΕΔΩ. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Σαμμαρά, ο οποίος είναι μέλος της διοικούσας επιτροπής του Ερασιτέχνη και team manager της ομάδας μπάσκετ, για να παραθέσει και την άλλη πλευρά. Ο Γηραιός, λοιπόν, περνά στην αντεπίθεση! Ο Σαμαράς, σε έξαλλη κατάσταση για τα λεγόμενα του αθλητή, τόνισε ότι όλα είναι ψέμματα και άφησε αιχμές για τους λόγους που ο Καζάκος προχώρησε στην σύνταξη της επιστολής! Όπως φαίνεται, θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια...

«Ήδη ετοιμαζόμαστε να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Είναι όλα ψέμματα. Το παιδί υποκινείται από τρίτους. Το είχα αναλάβει εγώ προσωπικά το θέμα του και μπορώ να σας πω τα πάντα. Στon Ηρακλή εγώ τον έφερα. Είχε έναν τραυματισμό στην αρχή και φοβόμασταν για περίπτωση σκλήρυνσης, δεν τον βάζαμε να παίξει και τον παρακαλούσαμε να πάει για επέμβαση και δεν πήγαινε. Μας έλεγε ότι δεν εμπιστεύεται τον έναν και τον άλλο γιατρό. Το παιδί δεν έκανε την εγχείρηση και τον Δεκέμβριο έφυγε στην Αμερική για διακοπές. Εμείς τον πληρώναμε κανονικά και μετά επέστρεψε και έκανε την επέμβαση, που ήταν πολύ δύσκολη. Πάντα τον πληρώναμε και δεν χρωστάμε τίποτα. Δεν θέλουμε το κακό του παιδιού και ούτε είμαστε δολοφόνοι, για όνομα του Θεού. Αθλητής ήμουν και ο κύριος Aποστολίδης παιδιά στον αθλητισμό έχει. Αυτό το θέμα μας έχει βγάλει εκτός εαυτού», τόνισε αρχικά ο Σαμαράς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το χειρότερο είναι ότι ο παίκτης λείπει στην Αμερική εδώ και ενάμιση μήνα και από εκεί έγινε η όλη διαδικασία, η οποία μεθοδεύτηκε από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη. Δεν θέλουμε να πούμε από ποιους, αλλά ξέρουμε ότι μεθοδεύτηκε από εδώ. Το παιδί μου μιλούσε στo facebook και του είπα ότι έχει κανονιστεί να πληρωθεί ο γιατρός. Όταν είχαν βγει τα χρήματα για την ασφάλεια, το παιδί τα είχε στο λογαριασμό του και ο γιατρός όπου ήξερε τη διαδικασία ανησυχούσε. Είχα πει προσωπικά να πληρωθεί ένα μέρος στην κλινική και τα υπόλοιπα να τα δώσουμε στο γιατρό, να του δώσουμε και 100 ευρώ και στη συνέχεια να αναλάβουμε τα πάντα. Ο παίκτης κράτησε 400 ευρώ και εμείς κρατήσαμε την υπόσχεσή μας.

Μέχρι τον Μάρτιο ο παίκτης ήταν εδώ, πληρωνόταν κανονικά και έφυγε. Τον είχα βάλει στο σπίτι μου, έτρωγε μαζί μας. Και τον ρώτησα αν θέλει να πάει στην κοπέλα του στη Ρουμανία και μου είπε "ναι". Έτσι, ξενοικιάσαμε το σπίτι και του δώσαμε 700 ευρώ να πάει. Υπάρχουν μάρτυρες για αυτό. Δεν τον διώξαμε, τις πιο πολλές μέρες δεν έμεινε καν στο σπίτι. Έμενε μόνος του. Υπάρχουν τα πάντα, τα χαρτιά, οι αποδείξεις που πληρώναμε, όλα. Και υπάρχουν και μαρτυρίες. Δεν είχαμε τίποτα και όσο μπορούσαμε τον βοηθήσαμε. Μας κατηγορούν όλοι και μας βρίζουν λες και είμαστε εγκληματίες», κατέληξε, τονίζοντας ότι το θέμα θα έχει συνέχεια...

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα