Μάντζαρης έως το... καλό καλοκαίρι του 2017! (pics)

Γιάννης Ράμμας
Μάντζαρης έως το... καλό καλοκαίρι του 2017! (pics)
Ο Ολυμπιακός έπεισε τον Βαγγέλη Μάντζαρη να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2017 και τον ανακοίνωσε με αιχμές προς τον Παναθηναϊκό για την πρόσφατη προσπάθειά του να τον αγοράσει!

Ο 24χρονος γκαρντ είχε υπόλοιπο συμβολαίου για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με απολαβές ύψους €200.000, οι δύο πλευρές δεν τα 'χαν βρει σε πρώτη φάση, αλλά πλέον θα συνεχίσουν μαζί έως το 2017 σε deal αξίας €1.200.000-€1.300.000.

«Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμφώνησαν να μείνουν μαζί ως το 2017. Καλό καλοκαίρι...» ανέφερε η ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook έπειτα τη συνάντηση με τους ιδιοκτήτες αυτής, αδερφούς Αγγελόπουλους, στα γραφεία της Arcadia.

Ο Ολυμπιακός είχε απαντήσει (14/6) με την πρόταση «Κύριοι, καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια» στις €300.000 (σ.σ. στη συνέχεια ανέβηκε στις €400.000) του Παναθηναϊκού για την αγορά τού παίκτη κι επανήλθε με το ίδιο ύφος στην ανακοίνωση της επέκτασης της συμφωνίας τους.

Μάντζαρης: «Όσους περισσότερους τίτλους γίνεται»

«Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι ανανέωσα για τρία χρόνια με την ομάδα ένιωσα τόσες χαρές!! Ευχαριστώ τους προέδρους που έδειξαν πόσο ήθελαν να με κρατήσουν στην ομάδα!!!!! Θα δώσω τον καλύτερό μου ευατό να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται... Ευχαριστώ όλους που μου 'δειξαν τη στήριξή τους...!!!! Υγεία πάνω απ' όλα!!!!!» ανάφερε λίγο αργότερα ο νεαρός διεθνής στον δικό του λογαριασμό στο Facebook.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα