Γερό «τριπλό» μπάσιμο για Μποχωρίδη!

Γερό «τριπλό» μπάσιμο για Μποχωρίδη!

bet365

Μπορεί ο 20χρονος πόιντ γκαρντ να τηρεί σιγή ιχθύος, οι πληροφορίες του gazzetta.gr, όμως αναφέρουν ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του, ξαναμπήκε ο Παναθηναϊκός, που μαζί με τη Μπαρτσελόνα και την Εμπόριο Αρμάνι ερίζουν για την υπογραφή του.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδα ήταν η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για το βασικό πλέι μέικερ της Εθνικής Νέων στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κρήτης (12.5π., 4.3ρ., 4ασ. κατά μέσο όρο σε 10 ματς), όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέλαβε την 6η θέση. Στην πορεία βέβαια η επιθυμία των πρασίνων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, πέρασε σε δεύτερη μοίρα και αυτό είχε να κάνει και με το γεγονός ότι εκπρόσωπος του Λευτέρη Μποχωρίδη ήταν μέχρι και πριν από ένα μήνα ο Νίκος Λώτσος, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός (εδώ και δύο χρόνια) δεν επιθυμεί να συνεργάζεται. Στο διάστημα που μεσολάβησε όμως, ο 20χρονος παίκτης του Άρη, άλλαξε μάνατζερ (Γιώργος Σφαιρόπουλος) αλλά στο παιχνίδι της απόκτησης του προστέθηκαν η Μπαρτσελόνα και η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Η Μπαρτσελόνα θα τον δώσει δανεικό σε ομάδα της ACB

Αιτία αποτέλεσμα οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μποχωρίδη και στα δύο τουρνουά, στα οποία συμμετείχε η Εθνική Νέων σε Ισπανία και Ιταλία (αναδείχθηκε MVP) και οι οποίες «ανάγκασαν» και τις δύο ομάδες να εξετάσουν πιο σοβαρά την περίπτωσή του. Η πρωταθλήτρια Ισπανία, μάλιστα, γνωρίζει καλά τον Θεσσαλονικιό ατζέντη ο οποίος άλλωστε εκπροσωπεί και τον δικό τους Κώστα Παπανικολάου, σκέφτεται να αγοράσει τον παίκτη από τον Άρη και να τον παραχωρήσει ως δανεικό σε ομάδα της ACB, στην οποία θα πάρει χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να ελέγχει την πρόοδο του.

Η «ρελάνς» του Παναθηναϊκού

Κατά πως φαίνεται, όμως, η επιθυμία του Τριφυλλιού να τον εντάξει στο δυναμικό του, τις τελευταίες ημέρες αναθερμάνθηκε και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, οι πράσινοι επαναπροσέγγισαν τη διοίκηση του Άρη αλλά και την πλευρά του παίκτη. Ο 20χρονος άσος, πάντως, δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα από όλα αυτά και μας μίλησε για την εμπειρία του πρόσφατου Ευρωμπάσκετ Νέων.

«Αλλιώς το είχαμε φανταστεί»!

«Όλοι μας περιμέναμε αυτό το Πανευρωπαϊκό με μεγάλη ανυπομονησία και πολλές προσδοκίες, γιατί πέρυσι στην Εσθονία, που πήραμε την 5η θέση, ήμαστε 10 94ρηδες στη φουρνιά των 93ρηδων, οπότε ο βασικός κορμός εκείνης της ομάδας είχε δικαίωμα συμμετοχής και φέτος. Επομένως, με δεδομένο ότι η διοργάνωση θα γινόταν στη χώρα μας, πιστεύαμε ότι με το ταλέντο που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που είχαμε αποκομίσει, θα ήμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε αν όχι την πρωτιά στη χειρότερη περίπτωση ένα μετάλλιο. Τελικά όμως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μόνο τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα σώσαμε το παρών, αφού ο Αντετοκούνμπο δεν ήρθε, ενώ συνολικά μας έλειψαν 6 παιδιά λόγω τραυματισμών. Το ρόστερ ήταν τελείως διαφορετικό λόγω όλων των ατυχιών που αντιμετωπίσαμε και στην πορεία, αναγκαστήκαμε να αναθεωρήσουμε τους στόχου μας. Κατά συνέπεια, η 6η θέση που πήραμε, πιστεύω ότι -τηρουμένων όλων των δυσκολιών- αποτελεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα», μας είπε αρχικά ο βασικός κουμανταδόρος της Εθνικής Νέων, που ξεκίνησε πολύ δυναμικά το τουρνουά, αλλά ο μεγάλος χρόνος συμμετοχής του και οι πολλαπλοί ρόλοι (οργάνωση, δημιουργία και εκτέλεση) που κλήθηκε να επιτελέσει, δεν του επέτρεψαν να έχει την απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοση του.

«Η μεταγραφή μου εξαρτάται από τον Άρη»

«Προσπάθησα να ανταποκριθώ όσο καλύτερα μπορούσα σε αυτά που μου ζήτησε ο προπονητής μου, αλλά μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, άρχισα να αισθάνομαι ολοένα και αυξανόμενη πίεση από δύο και τρεις αντιπάλους και αυτό προκάλεσε και μεγαλύτερη κούραση και περισσότερα λάθη. Σε γενικές γραμμές, όμως, είμαι ευχαριστημένος τόσο από την προσπάθεια μου όσο και από τη συνολική εικόνα της ομάδας», σχολίασε ο αριστερόχειρ πλέι μέικερ του Άρη, που όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και στη νέα σεζόν. «Επειδή από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μέχρι και σήμερα, έχω ακούσει πάρα πολλά, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο, γιατί έχω συμβόλαιο με τον Άρη και για να πάρω μεταγραφή, απαιτείται όχι μόνο η συγκατάθεση του αλλά και η οικονομική αποζημίωση του. Αν η διοίκηση της ομάδας μου πει ότι συζητάει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο και ότι θα μπει σε διαπραγματεύσεις, τότε σίγουρα θα με απασχολήσει σοβαρά και θα συμμετάσχω στις όποιες συζητήσεις.» κατέληξε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα