«Δυνατή ομάδα - περήφανη πόλη» (pic)

Gazzetta team
«Δυνατή ομάδα - περήφανη πόλη» (pic)

bet365

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ρεθύμνου για το φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Μπορεί η σεζόν στην Α1 να αργεί ακόμη, αλλά οι ομάδες προετοιμάζονται σε οργανωτικό επίπεδο. Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε πως ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκειάς.

Αναλυτικά η κρητική ΚΑΕ αναφέρει:

Με το σύνθημα «ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ- ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» το Ρέθυμνο Aegean έθεσε από σήμερα σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2014/15.

Προτεραιότητα για την αγορά των καρτών διαρκείας έχουν οι παλιοί κάτοχοι που μπορούν να την προμηθευτούν μέχρι τις 20 Αυγούστου, ενώ ταυτόχρονα αίτηση για σειρά προτεραιότητας μπορούν να κάνουν και νέοι ενδιαφερόμενοι.

Το Ρέθυμνο Aegean αποφάσισε οι κάρτες διαρκείας να διατεθούν και φέτος χωρίς καμία αύξηση στην τιμή, εκτιμώντας τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που εξακολουθεί να περνά η χώρα μας.

Οι τιμές των καρτών ξεκινούν από τα 60 €.

Μία καινοτομία στις φετινές κάρτες, που θα συζητηθεί, είναι η ανάδειξη των μοναδικών μνημείων της πόλης μας που θα διαφημιστούν μέσα από τα διαρκείας.

Για πληροφορίες οι φίλοι μας μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean στην Λεωφόρο Κουντουριώτη 129 στο τηλέφωνο 2831036279 και στο e-mail: [email protected] αλλά και στη σελίδα μας www.rethymnobc.gr.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα