«Δεν έχω καμία ενημέρωση, πάω Καρπενήσι»

«Δεν έχω καμία ενημέρωση, πάω Καρπενήσι»

«Δεν έχω καμία ενημέρωση, πάω Καρπενήσι»

bet365

Το gazzetta,gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Πρίντεζη σχετικά με το θέμα της συμμετοχής του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, με τον διεθνή φόργουορντ να τονίζει πως θέλει να βοηθήσει αρκεί να μην έχει πρόβλημα με τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο διάστημα ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα αναφορικά με την Εθνική και την προετοιμασία της για το Μundobasket (30/8-14/9), είναι το ασφαλιστικό, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αφήσει τους παίκτες του, αν δεν εξασφαλιστεί στο θέμα αυτό.

Από τους Πρίντεζη, Μάντζαρη και Σλούκα που έχουν κληθεί από τον Φώτη Κατσικάρη, ο μοναδικός που το ύψος και η διάρκειά του συμβολαίου του δεν καλύπτεται από το ασφαλιστήριο της FIBA είναι ο Συριανός φόργουορντ. Ο Πρίντεζης έχει τριετές συμβόλαιο, που ξεπερνάει τα 3.000.000, ποσό που καλύπτει η ασφάλεια, οπότε ουσιαστικά ο μόνος για τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει θέμα προετοιμασία είναι αυτός.

Εμείς τον πήραμε να τον ρωτήσουμε σχετικά με το συγκεκριμένο μείζον ζήτημα. Ο ίδιος μας είπε ότι γνωρίζει το θέμα, επισημαίνοντας τα εξής: «Γνωρίζω το θέμα που έχει προκύψει. Σαφώς και θέλω να συμμετάσχω και να βοηθήσω την Εθνική, αλλά δεν θέλω να δημιουργηθεί θέμα με τον Ολυμπιακό. Ως τώρα δεν έχω καμία ενημέρωση και ως εκ τούτου θα είμαι κανονικά αύριο στο Καρπενήσι. Ακολουθώ εδώ και 15 μέρες ατομικό πρόγραμμα για να είμαι έτοιμος. Θέλω να βοηθήσω την Εθνική, αλλά παράλληλα ξαναλέω πως δεν θέλω να δημιουργηθεί πρόβλημα με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό».

Η τοποθέτηση του Γιώργου Πρίντεζη είναι απολύτως λογική, καθώς η ΚΑΕ ενημέρωσε πως και οι τρεις θα ακολουθήσουν κανονικά την Εθνική στο Καρπενήσι ανεξαρτήτως του ραντεβού που θα υπάρχει αύριο ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Ομοσπονδία, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα αυτό.

 

Τελευταία Νέα