Εκτός Εθνικής ο Κουφός!

Εκτός Εθνικής ο Κουφός!

Φάνης Παναγιώτου
Εκτός Εθνικής ο Κουφός!

bet365

Ο Κώστας Κουφός ενημέρωσε πως δεν θα ενισχύσει ούτε φέτος την Εθνική ομάδα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Φώτη Κατσικάρη, καθώς ο σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις είχε αποδεχθεί την πρόσκληση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014!

Ο Κώστας Κουφός για ακόμα ένα καλοκαίρι έθεσε ως προτεραιότητα την ατομική του βελτίωση, κάτι που δεν αποκλείεται να του κλείνει… οριστικά την πόρτα της Εθνικής, καθώς η απόφαση του ήταν ξαφνική, την ώρα που είχε αποδεχθεί την πρόσκληση ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 (30/08-14/09) και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τον περίμεναν στην προετοιμασία!

Αναλυτικά, η ενημέρωση της Ομοσπονδίας και οι δηλώσεις του Φώτη Κατσικάρη:

Χωρίς τον Κώστα Κουφό θα πορευτεί και φέτος η Εθνική Ανδρών, αφού ο παίκτης για μία ακόμα χρονιά έθεσε ως προτεραιότητά του την ατομική προετοιμασία του. Αυτή δε την απόφασή του, αποφάσισε να την ανακοινώσει μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας κι ενώ ήδη είχε αποδεχθεί την πρόσκληση και είχε παραλάβει τα εισιτήριά του για να ταξιδέψει και να είναι στην Ελλάδα την Κυριακή 20 Ιουλίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης έκανε την εξής δήλωσε σχετικά με την υπόθεση: «Εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα, ο μάνατζερ του Κουφού, αφού ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε τη στοιχειώδη ευθιξία να με ενημερώσει άμεσα, μου τηλεφώνησε και μου ανακοίνωσε ότι ο Κουφός δε θέλει να έρθει στην Εθνική. Προτιμά να προετοιμαστεί με την ομάδα του για το μέλλον, δηλαδή θέτει ως προτεραιότητα τις ατομικές προπονήσεις από το να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά.

Ο ίδιος μάνατζερ, ο κ. Μπουντογιάννης, είναι αυτός που προ ημερών μου ανακοίνωνε κομπάζοντας ότι με δικές του προσπάθειες ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα και θα γινόταν πραγματικότητα η σφοδρή επιθυμία του ίδιου και του Κουφού, να δώσει το παρών ο παίκτης στην Εθνική ομάδα.

Εγώ έχω μάθει να μιλάω ειλικρινά με τους παίκτες μου και περιμένω το ίδιο και από αυτούς, όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις που υπήρξαν φέτος σχετικά με την Εθνική ομάδα. Ο Κουφός και ο Μπουντογιάννης δεν ανήκουν στην κατηγορία των ειλικρινών ανθρώπων και ο παίκτης αυτός δεν αξίζει να είναι στην Εθνική ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα