Χριστοδούλου: «Ο πήχης είναι πολύ ψηλά»

Χριστοδούλου: «Ο πήχης είναι πολύ ψηλά»

Gazzetta team
Χριστοδούλου: «Ο πήχης είναι πολύ ψηλά»

bet365

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε για τους στόχους της Εθνικής Νέων στο Eurobasket της Κρήτης (08-20/07) και παράλληλα αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες, αλλά και στη διαμάχη που υπήρξε ανάμεσα στην ΕΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε στον «Γαύρο» για:

-την εξασφάλιση ελληνικού διαβατηρίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από πολύ κόπο κατάφερα και πήρα το διαβατήριο και θα παίξω. Με τιμά πολύ που είμαι στην Εθνική και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο. Περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσουμε».

-το πώς ένιωθε όσο καιρό ήταν εκτός ομάδας λόγω της διαμάχης ΕΟΚ-Ολυμπιακού: «Ήμασταν συνέχεια μαζί και ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον συνέχεια αν γνωρίζει κάτι για το πρόβλημα με την ομοσπονδία. Είμαστε χαρούμενοι που λύθηκε το πρόβλημα και θα αγωνιστούμε κανονικά και όπως σου είπα περιμένουμε πλέον να αναρρώσει και ο Ιωάννης για να μπει ξανά στην παρέα μας».

-την καθυστερημένη ενσωμάτωση: «Από την πρώτη μέρα τα βρήκαμε με τα παιδιά. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και αισθάνομαι καλά εδώ. Αργήσαμε να μπούμε και παρέα με τον Ιωάννη και τον Δημήτρη μαθαίνουμε τα συστήματα. Πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε έτοιμοι και καλύτεροι για το Ευρωπαϊκό».

-τους στόχους της Εθνικής: «Ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Εμείς θα κοιτάξουμε το κάθε ματς διαφορετικά. Προέκυψε και αυτή η ατυχία με τον Ιωάννη, ο οποίος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ομάδας μας. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι μια ομάδα αποτελείται από 12 άτομα και οι υπόλοιποι είμαστε έτοιμοι ώστε να καλύψουμε το κενό του όσο λείψει και στην πορεία να επιστρέψει για να μας βοηθήσει. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Εμείς μην ξεχνάμε πως παίζουμε και στην έδρα μας και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει απέναντι στους Λιθουανούς».

-τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Θα δείξω ακριβώς ό,τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πάει καλά η ομάδα. Εάν διακριθεί η Εθνική, τότε θα διακριθώ και εγώ».

 

Τελευταία Νέα