Στέλνουν τον Κατσικάρη στη Μαδρίτη

Στέλνουν τον Κατσικάρη στη Μαδρίτη

Gazzetta team
Στέλνουν τον Κατσικάρη στη Μαδρίτη

bet365

Ισπανικά δημοσιεύματα φέρνουν πιο κοντά τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ως αντικαταστάτη του Πάμπλο Λάσο.

Η απόφαση των διοικούντων της Ρεάλ Μαδρίτης να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Πάμπλο Λάσο, μετά την αποτυχία της Ρεάλ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μετά το δεύτερο χαμένο τελικό της Ευρωλίγκας, φουντώνουν τις φήμες που φέρνουν τον Φώτη Κατσικάρη πιο κοντά στην ομάδα.

Ο Βάσκος τεχνικός έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους μαδριλένους, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η διοίκηση της Ρεάλ διαπραγματεύεται τους όρους λύσης της συνεργασίας του. Η δεδομένη εκτίμηση του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, την οποίας τυγχάνει ο Έλληνας προπονητής (του είχε κάνει πρόταση πριν τρία χρόνια) οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 47χρονος Έλληνας προπονητής βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον αντικαταστάτη του Πάμπλο Λάσο.

Οι πληροφορίες από τη Μαδρίτη αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο δεν θα υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, καθώς υπάρχει ακόμα κανονισμός στην ACB που απαγορεύει τη συμφωνία των ομάδων με προπονητή που εργάζεται στον πάγκο κάποιες εθνικής ομάδας.

Η συγκεκριμένη διάταξη θα συζητηθεί στην επερχόμενη γενική συνέλευση της λίγκας και δεν αποκλείεται ακόμα και να καταργηθεί, ωστόσο για ευνόητους λόγους οι όποιες αποφάσεις των μαδριλένων με τον Έλληνα προπονητή δεν θα επιβεβαιωθούν επίσημα.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα