Κρατάει Γκόρντον ο Ίβκοβιτς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Τζαμόν Γκόρντον ήταν στη λίστα με τους παίκτες που δύσκολα θα συνέχιζαν στην Αναντολού Εφές, τελικά όμως φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων.
Ο Αμερικανός άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού (2010-2011) είναι αρκετά πιθανό -σύμφωνα με το sportando.com- να μείνει τελικά στην Εφές και να ενισχύσει την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς τη νέα σεζόν.
Φέτος στην Ευρωλίγκα ο Τζαμόν Γκόρντον (G, γενν. το 1984, ύψος 1.91μ.) μέτρησε 9.9 πόντους (30.3%τρ.), 3.2 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 21 συμμετοχές (31:55 λεπτά).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
