«Κανένα ενδιαφέρον για Μάντζαρη»

«Κανένα ενδιαφέρον για Μάντζαρη»
Ο ανταποκριτής του gazzetta Μιχάλης Στεφάνου, επικοινώνησε με τον GM της Μπαρτσελόνα, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Βαγγέλη Μάντζαρη αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία. Ως γνωστόν οι μπλαουγκράνα έδειξαν την πόρτα της εξόδου σε Σάδα και Πούλεν και ως εκ τούτου έχουν βγει στην αγορά για point guard.

Σύμφωνα, λοιπόν, με κάποιους Ισπανούς δημοσιογράφους στον Τσάβι Πασκουάλ αρέσει η ιδέα να πλαισιώσει τον Μαρσελίνιο Χουέρτας με τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι πέρυσι το καλοκαίρι οι Καταλανοί κατέβαλαν στους Πειραιώτες το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Κώστα Παπανικολάου.

Το gazzetta.gr βρίσκεται στην Βαρκελώνη και επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της Μπάρτσα Xoυαν Κάρλες Ραβεντός, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο. «Δεν υπάρχει καμία πρόθεση της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Μάντζαρη. Ό,τι λέγεται είναι απλώς φήμες. Δεν ενδιαφερόμαστε για τον συγκεκριμένο παίκτη», ήταν τα λόγια του.

Μάντζαρης και Ολυμπιακός μπορεί να μην έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία για την πρόωρη επέκταση της συνεργασία τους, όμως η κοινή τους επιθυμία να συνεχίσουν μαζί, αναμένεται αργά ή γρήγορα να μετουσιωθεί στην υπογραφή ενός νέου συμβολαίου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα