Στην Αθήνα για Κατσικάρη ο Ιμπο!

Μιχάλης Στεφάνου
Στην Αθήνα για Κατσικάρη ο Ιμπο!

bet365

Ως ηγετικό στέλεχος της ανερχόμενης Ντουρασάφακα, ο Ιμπραϊμ Κουτλουάι συναντήθηκε χθες με τον τεχνικό της εθνικής και του μετέφερε πρόταση για διετή συνεργασία.

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, ο οποίος συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό προπονητή Φώτη Κατσικάρη. Σκοπός του ραντεβού ήταν το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Έλληνας τεχνικός το τιμόνι της Νταρουσάφακα, στην οποία ο βετεράνος Τούρκος άσος κατέχει ηγετικό πόστο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Κουτλουάι έκανε στον Φώτη Κατσικάρη πρόταση για διετή συνεργασία. Η Νταρουσάφακα στοχεύει να γίνει η νέα δύναμη τουρκικού μπάσκετ, καθώς οι ιδιοκτήτες της είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό ρόστερ με υψηλό μπάτζετ.

Φέτος πήρε την άνοδο για την πρώτη κατηγορία έχοντας στο ρόστερ της και τον Λιν Γκριν (άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού). Η Νταρουσάφακα δεν πρόκειται θα εμφανιστεί απλά ως νεοφώτιστη στο νέο πρωτάθλημα, αφού θέλει να πρωταγωνιστήσει με το καλημέρα στην πρώτη κατηγορία και τα επόμενα χρόνια να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το προηγούμενο διάστημα κάποια σενάρια ήθελα τον Σπάχια να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της, όμως τελικά πρώτος στόχος για τους Τούρκους είναι ο Φώτης Κατσικάρης.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα