O Λώτσος στο gazzetta.gr για Μποχωρίδη & Βεζένκοφ!

O Λώτσος στο gazzetta.gr για Μποχωρίδη & Βεζένκοφ!

bet365

Ο έμπειρος ατζέντης Νίκος Λώτσος ξεκαθαρίζει με δήλωσή του ότι εδώ και περισσότερο από 10 ημέρες έχει αποσυρθεί απ' την εκπροσώπηση του Λευτέρη Μποχωρίδη και προσθέτει ότι δεν γνωρίζει τίποτε περί πρότασης στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Τα δημοσιεύματα, που παρουσίασαν τον Παναθηναϊκό να αποσύρεται απ' την διεκδίκηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ κι ενδεχομένως και του Λευτέρη Μποχωρίδη, μας ανάγκασαν να τον αναζητήσουμε για να καταγράψουμε την άποψή του. Γι' αυτό κι η επικοινωνία μας με τον Νίκο Λώτσο ήταν αρκετή για να ξεδιαλύνει το τοπίο σχετικά με τις εξελίξεις στις υποθέσεις των δύο παικτών, οι οποίοι βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Το πρόβλημα, που «παρουσιάζεται», δεν υπάρχει πια!

Οι δύο παίκτες, που ενδιαφέρουν τους «πράσινους» εδώ και καιρό (ο δεύτερος μάλιστα από πέρυσι), ανήκουν στον Άρη. Ειδικότερα ο 18χρονος πρώτος σκόρερ στο περσινό Ευρωμπάσκετ Εφήβων (μ.ό. 22.4π.) έχει στο συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» ρήτρα αποδέσμευσης (€250.000), οπότε το μόνο που απαιτείται για να «ντυθεί» στα «πράσινα» είναι η επίτευξη οικονομικής συμφωνίας με τον ίδιο! Φαινομενικά, λοιπόν, η μετεγγραφή του νεαρού και ταλαντούχου παίκτη στους νταμπλούχους δε θα ήταν καθόλου πολύπλοκη, αν ο 18χρονος Βούλγαρος φόργουορντ (2,06μ.) κι ο 20χρονος Έλληνας διεθνής point-guard δεν ανήκαν στη λίστα των πελατών του Νίκου Λώτσου, ο οποίος είναι γνωστό ότι εδώ και δύο χρόνια δεν συνεργάζεται με την «πράσινη» ΚΑΕ!

Αντι-Γκιστ ο Βεζένκοφ;

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, μάλιστα, αφού παρουσίασαν αρχικά ότι ο Παναθηναϊκός επιλέγει να κρατήσει τον Τζέιμς Γκιστ (έχει συμβόλαιο), λόγω της καθυστέρησης του νεαρού Αλέξανδρου Βεζένκοφ να απαντήσει στην πρόταση των «πρασίνων», εν συνεχεία επανήλθαν, μεταδίδοντας ότι οι Πρωταθλητές θα ασχοληθούν με τον 18χρονο Βούλγαρο με κυπριακό διαβατήριο (όπως πιθανότατα και με τον Λευτέρη Μποχωρίδη) εφόσον κι αν αλλάξει manager!

Η δήλωση του Λώτσου

Γι' αυτό, λοιπόν, απευθυνθήκαμε στον γνωστό ατζέντη, ο οποίος με δήλωσή του στο gazzetta.gr έρχεται να δώσει τέλος στα όποια σενάρια «εξυφαίνονται»: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι, αν εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες δημοσιεύματα του Τύπου, προβάλλουν τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ως εκ των μετεγγραφικών στόχων του Παναθηναϊκού, σε εμένα προσωπικά ουδέποτε έχει κατατεθεί οποιαδήποτε οικονομική προσφορά, ούτε έχει εκφραστεί κανένα ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο αθλητή. Ως εκ τούτου, για να γράφεται στον Τύπο, ότι ο Παναθηναϊκός αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Αλέξανδρο, επειδή, όπως αναφέρεται, καθυστέρησε να απαντήσει στην πρόταση που του κατατέθηκε, σημαίνει ότι οι όποιες επαφές και συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν, έγιναν είτε με την οικογένεια του παίκτη, είτε μέσω άλλου εκπροσώπου. Προσωπικά, δεν ήξερα ότι ο Βεζένκοφ είχε πρόταση, ούτε φυσικά το ύψος της, ούτε γνώριζα ότι του είχε δοθεί κάποια χρονική διορία. Επιπροσθέτως και διαβλέποντας ότι για τρίτη συνεχή μετεγγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός εμμένει στην στάση του –για λόγους που δεν γνωρίζω– να συνεργάζεται και να μην επικοινωνεί μαζί μου για την διεκδίκηση παικτών τους οποίους εκπροσωπώ, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι εδώ και περισσότερο από 10 ημέρες, έχω ειδοποιήσει τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ότι –για ηθικούς λόγους– τον απαλλάσσω απ' τη συμβατική υποχρέωση που είχαμε συνάψει, έτσι ώστε να διαπραγματευθεί την σημαντική, για την εξέλιξη της καριέρας του, μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, με κάποιον άλλο συνάδελφό μου», δήλωσε στο gazzetta.gr ο Νίκος Λώτσος.

Οι περιπτώσεις Μπατίστ και Παπαπέτρου

Για όσους δεν θυμούνται, ο γνωστός ατζέντης, που εκπροσωπούσε κι εκπροσωπεί τον Μάικ Μπατίστ, πέρυσι αποσύρθηκε απ' το deal της επιστροφής του 36χρονου Αμερικανού στον Παναθηναϊκού, λόγω της εξαιρετικής διαπροσωπικής σχέσης που διατηρεί με τον πελάτη του εδώ και χρόνια, σεβόμενος την επιθυμία του Iron Mike να ξαναφορέσει τα πράσινα. Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή πρόκειται για δύο νέα ταλαντούχα παιδιά, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, αποφάσισε να διακόψει φιλικά την συνεργασία του μαζί τους για να τους επιτρέψει να συμφωνήσουν με κάποιον άλλον συνάδελφό του. Άλλωστε, θα ήταν παράλογο να μην τους εκπροσωπεί στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό (με τον οποίο η σχέση του είναι «ανύπαρκτη») και να «μπαίνει μπροστά» στις όποιες επαφές προκύπτουν με άλλες ομάδες. Αντίθετα, δεν έκανε το ίδιο με την υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου, πολύ απλά γιατί γνώριζε ότι ο 20χρονος άσος δεν υπήρχε να πάει στο «τριφύλλι» και βρισκόταν μεταξύ του Πειραιά και του πανεπιστημίου του Τέξας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα