Θέλουν ΛεΜπρον οι Ρόκετς

Φάνης Παναγιώτου
Θέλουν ΛεΜπρον οι Ρόκετς

bet365

Ο ΛεΜπρον έχει στραμμένα πάνω του όλα τα φώτα και ο λόγος είναι πως άπαντες θέλουν να μάθουν την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Εκείνοι που… ακούστηκαν τελευταίοι είναι οι Χιούστον Ρόκετς!

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ πήγε πέρυσι το καλοκαίρι στους Ρόκετς, οι οποίοι στοχεύουν στον τίτλο τα επόμενα χρόνια και ναι μεν φέτος δεν κατάφεραν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουν… Το αντίθετο μάλιστα, καθώς -όπως αναφέρουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού- ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Οι Χιούστον Ρόκετς θα έρθουν σε επαφή με τον King James, μόλις εκείνος… δοκιμάσει την ελευθερία του (01/07) και ευελπιστούν να τον πείσουν με το πλάνο τους. Οι Ρόκετς «ποντάρουν» στο… δίδυμο Χάουαρντ - Χάρντεν, στους ταλαντούχους Πάρσονς, Μπέβερλι, Τζόουνς, αλλά και στο γεγονός πως έχουν αρκετές επιλογές στο draft για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παράλληλα, είναι δεδομένο πως ο Les Alexander, ιδιοκτήτης της ομάδας, έχει διάθεση να ξοδέψει αρκετά χρήματα, προκειμένου να δει τον ΛεΜπρον Τζέιμς με τη φανέλα των Ρόκετς, ωστόσο εκεί εντοπίζεται ένα σημαντικό πρόβλημα και αυτό δεν είναι άλλο από το salary cap. Το Χιούστον δεν έχει μεγάλο χώρο, γι’ αυτό και θα γίνει προσπάθεια να απομακρυνθούν οι Τζέρεμι Λιν και Ομέρ Ασίκ.

Η περίπτωση του «Βασιλιά» μόνο εύκολη δεν είναι για τους Ρόκετς, με δεδομένο το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά υπάρχει… plan b και αφορά τον Καρμέλο Άντονι! Το καλοκαίρι θα έχει μεγάλες αλλαγές στο NBA...

 

NBA Τελευταία Νέα