Επίσκεψη ανθρώπων του Ολυμπιακού στην ΕΟΚ

Επίσκεψη ανθρώπων του Ολυμπιακού στην ΕΟΚ

bet365

Σύμβουλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΕΟΚ για το θέμα της ασφάλισης της Εθνικής Νέων

Δικηγόρος και ασφαλιστής του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το πρωί τα γραφεία της Ομοσπονδίας σε μία ένδειξη καλής θέλησης ώστε να βρεθεί μία λύση στην κόντρα μεταξύ της ομάδας και της Ομοσπονδίας. Η επίσκεψη έγινε με σκοπό να τσεκάρουν την ασφάλιση των τριών διεθνών παικτών του Ολυμπιακού με την Εθνική Νέων. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας δεν έδωσαν τα ασφαλιστήρια, αλλά τα διέθεσαν ως όφειλαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για όση ώρα επιθυμούσαν ώστε να τα τσεκάρουν και να κρατήσουν σημείωσεις. Οι σημειώσεις της ασφάλισης των Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Χριστοδούλου θα διαβαστούν με κάθε λεπτομέρεια και ακολούθως θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός αν θα ενσωματωθούν οι παίκτες του στην προσπάθεια της Εθνικής Νέων.

H EOK μάλιστα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Τα γραφεία της ΕΟΚ και συγκεκριμένα του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κυρίου Αριστείδη Γολέμη, επισκέφθηκαν σήμερα ο νομικός σύμβουλος και δύο εντεταλμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Υπήρξε λεπτομερής μελέτη των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που έχει συνάψει η ΕΟΚ για τους αθλητές της Εθνικής Νέων Ανδρών, καθώς επίσης και ένας γόνιμος και κατατοπιστικός διάλογος για όλες τις πτυχές και τις καλύψεις αυτών».

 

Τελευταία Νέα