Τα είπαν Ολυμπιακός και Μάντζαρης για ανανέωση!

Τα είπαν Ολυμπιακός και Μάντζαρης για ανανέωση!

gazzetta default image fallback
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε με τον Ολυμπιακό σε καλό κλίμα, ωστόσο δεν επήλθε καμία συμφωνία ως προς την ανανέωση του συμβολαίου του. Θα υπάξει νέο ραντεβού.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και η διοίκηση του Ολυμπιακού βρέθηκαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας του για τρία ακόμη χρόνια, ωστόσο δεν επήλθε καμία συμφωνία. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να σκεφτούν τα οικονομικά δεδομένα που έπεσαν στο τραπέζι και θα κάνουν νέο ραντεβού τις επόμενες μέρες

Το ραντεβού των δύο πλευρών έγινε σε άριστο κλίμα με τις δύο πλευρές να έχουν καλή διάθεση. Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Arcadia και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για λίγο με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια.

Ακολούθως οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αποχώρησαν και τις διαπραγματεύσεις ξεκίνησε ο Γιώργος Σκινδήλιας με τους ατζέντηδες του παίκτη.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες που έθεσαν οι δύο πλευρές δεν έγινα γνωστές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα