Θέλουν Μάντζαρη και Πρίντεζη και το δείχνουν

Θέλουν Μάντζαρη και Πρίντεζη και το δείχνουν

Θέλουν Μάντζαρη και Πρίντεζη και το δείχνουν
Ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή με τους ατζέντηδες των Βαγγέλη Μάντζαρη και Γιώργου Πρίντεζη και από βδομάδα βάζουν μπροστά τις ανανέωσεις των συμβολαίων τους.

Ο Ολυμπιακός προχωρά με σταθερά βήματα στον σχεδιασμό που έχουν χαράξει Μπαρτζώκας και Αγγελόπουλοι. Πριν από οποιαδήποτε μεταγραφή θα ασχοληθούν με τις ανανεώσεις παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2015. Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης είναι παίκτες στους οποίους θα στηριχτεί ο Ολυμπιακός και οι διοικούντες θέλουν να τους κρατήσουν για πολλά χρόνια.

Οι ατζέντηδες των δύο παικτών ενημερώθηκαν για την πρόθεση ανανέωσης και την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν όλα τα ραντεβού.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού με αυτόν τον τρόπο θέλει να βάλει μια και καλή τέλος στα όποια σενάρια φέρνουν τον Πρίντεζη σε όλες τις τουρκικές ομάδες και τον Μάντζαρη στον Παναθηναϊκό. Εκτός λοιπόν από την ουσία της κίνησης (η παραμονή τους για αρκετά χρόνια στην ομάδα) με αυτόν τον τρόπο προστατεύουν τους δύο παίκτες αποδεικνύοντας και πόσο τους θέλουν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα