Option... out οι Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμος, Κάρι & Σανγκ

Option... out οι Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμος, Κάρι & Σανγκ

Γιάννης Ράμμας
Option... out οι Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμος, Κάρι & Σανγκ

bet365

Ο Παναθηναϊκός έβαλε μπρος το σχέδιο της επόμενης ημέρας κι ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τους Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμο, Κάρι & Σανγκ.

Απ' τις λόγια στις πράξεις πέρασε ο Παναθηναϊκός και δίχως να χάσει χρόνο. Σχεδόν ένα 24ωρο έπειτα τη συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου και προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανακοίνωσε πως έκανε τη χρήση δικαιώματος για τερματισμό των συμβολαίων των Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμου, Κάρι & Σανγκ.

Υπό άλλες συνθήκες η χρήση του opt-out θα εμπεριείχε την πιθανότητα επαναδιαπραγμάτευσης (σ.σ. στο πρόσφατο παρελθόν είχε γραφτεί πως σχεδίαζε να το κάνει πρώτος ο Μάικ Μπράμος), αλλά δύσκολα πια να προβλέψει κανείς οποιαδήποτε συνέχεια. O Τζέιμς Γκιστ εν τέλει έχει κλειστό συμβόλαιο κι ακόμα ο εκπρόσωπός του δεν έχει κληθεί απ' τη διοίκηση να συζητήσουν για οτιδήποτε.

Οι Ούκιτς, Μπατίστ, Αποστολίδης & Ράιτ δεν έχουν υπόλοιπο συμβολαίου κι οι μόνοι σίγουροι εν όψει νέας αγωνιστικής περιόδου είναι οι παλιοσειρές Φώτσης & Διαμαντίδης, οι Μαυροκεφαλίδης, Παππάς & Γιάνκοβιτς κι οι νεαροί Χαραλαμπόπουλος & Διαμαντάκος.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται να βάλει δίπλα τους παίκτες όπως οι Βεζένκοφ & Μποχωρίδης και πολύ περισσότερο ο Νικ Καλάθης, για τον οποίο έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Συγχρόνως με δηλώσεις του σε ισραηλιτική ιστοσελίδα ο ατζέντης του Ρίκι Χίκμαν της Μακάμπι Τελ Αβίβ έβαλε και τον πελάτη του στη λίστα.

Η ουσία είναι πως ο νέος Παναθηναϊκός θα θυμίζει ελάχιστα την ομάδα των διαδοχικών doubles, έχοντας στόχο τη δημιουργία ομάδος με διάρκεια στα επόμενα χρόνια, δίχως να παραγνωρίζει το υπαρκτό ρίσκο και το... σοκ των τελευταίων κινήσεών του. Όσο απρόσμενη φάνταζε η είδηση στο άκουσμά της, άλλα τόσο δεδομένη αποδείχθηκε.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε χρήση του δικαιώματος option out που διατηρεί στα συμβόλαια των Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα