Φενέρ vs. Γαλατά... vs. Ομοσπονδία (pics)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποβλήθηκε στο Game 4 (88-82 & 2-2 στις 10/6) στο Abdi İpekçi κι ο αποκλεισμός του απ' την επόμενη αναμέτρηση (13/6, 21:00) στην Ülker Sports Arena ήρθε αυτομάτως, όπως έσπευσε να εξηγήσει η TBF στην απορία του, αλλά άπαντες στη Φενέρ εξακολουθούν να κάνουν λόγο γι' άνιση μεταχείριση.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος του «Ζοτς» δημοσιεύτηκε μία σειρά φωτογραφιών με τις εικόνες της ντροπής, όπως χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα στην έδρα της Γαλατά, ζητώντας την τιμωρία της. Δείτε μερικές εξ αυτών:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.




