Διάψευση των Σπερς περί Μεσίνα

Γιάννης Ράμμας
Διάψευση των Σπερς περί Μεσίνα

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα στέλνει τον Έτορε Μεσίνα πίσω στο ΝΒΑ για χάρη των Σπερς, αλλά ο GM της ομάδος, RC Μπιούφορντ, έσπευσε σε διάψευση.

Πριν επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο 55χρονος Ιταλός προπονητής βρισκόταν στο επιτελείο των Λέικερς (2011-12) κι η Corriere di Bologna τον θέλει να επιστρέφει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δίπλα στον Γκρεγκ Πόποβιτς των Σπερς. Εν μέσω Τελικών του ΝΒΑ (σ.σ. υποχρεώσεις έχει κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της τελικής σειράς της VTB League) η ομάδα δεν είχε άλλη επιλογή απ' το να διαψεύσει το δημοσίευμα, όπως έκανε ο γενικός διευθυντής της, RC Μπιούφορντ.

«Αποχωρεί κάποιος απ' το επιτελείο μας και δε το γνωρίζουμε; Δεν είχαμε ούτε μία συζήτηση με κανέναν αναφορικά με θέση στο επιτελείο της επόμενης χρονιάς» τόνισε.

Ο τετράκις Πρωταθλητής Ευρώπης (1998, 2001, 2006 & 2008) δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, αλλά αυτό δεν αποτελεί το πρώτο σενάριο αποχώρησής του απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού προ εβδομάδων ήθελαν να τον αντικαθιστά ο Ντέιβιντ Μπλατ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

NBA Τελευταία Νέα