Ερτέλ για Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Ο Γάλλος γκαρντ (ύψος 1.89μ., γενν. το 1989) αγωνίζεται στη Λαμποράλ Κούτσα τα τελευταία χρόνια και πέρυσι προτίμησε να μείνει στη Βιτόρια, παρά το ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές. Φέτος, όμως, δεν αποκλείεται να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να μετακομίσει στην Τουρκία ο Τόμας Ερτέλ, καθώς -σύμφωνα με το Trendbasket- είναι από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπάντοβιτς.
Φέτος ο Τόμας Ερτέλ μέτρησε 8 πόντους (23/5% στα τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα (25:46 λεπτά/21 συμμετοχές), πρέπει όμως να σημειωθεί πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λαμποράλ Κούτσα, γεγονός που συνεπάγεται ότι για να τον αποκτήσει η Φενέρ θα πρέπει να πληρώσει τους Βάσκους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
