Ευρωμπάσκετ 2015 στην Ουκρανία ή αλλού;

Ευρωμπάσκετ 2015 στην Ουκρανία ή αλλού;

bet365

Εκπρόσωποι της FIBA Europe βρέθηκαν στην Ουκρανία και συζήτησαν την πολιτική κατάσταση της χώρας και κατά πόσο μπορεί να διεξαχθεί το Ευρωμπάσκετ του 2015 το οποίο τους έχει ανατεθεί.

Ο νέος πρόεδρος της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ βρέθηκε στην Ουκρανία και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για το Ευρωμπάσκετ του 2015 το οποίο τους έχει ανατεθεί.
Ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενουκ και ο Υπουργός των Σπορ, Ντμίτρο Μπουλάτοφ μαζί με τον πρόεδρο της Ουκρανική ομοσπονδίας μπάσκετ, Σάσα Βολκόφ υποδέχτηκαν τους ανθρώπους της FIBA Europe και μίλησαν για τα διάφορα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί.
Τους ενημέρωσαν για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, κάτι το οποίο όπως ανέφεραν δεν τους εμποδίζει τη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ.
Αρκετές ομοσπονδίες πάντως έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για να ταξιδέψουν στην Ουκρανία κυρίως για θέματα ασφαλείας.
H FIBA Europe αναμένεται την Παρασκευή 13/06 να αποφασίσει αν θα διεξαχθεί το Ευρωμπάσκετ του 2015 στην Ουκρανία ή σε άλλη χώρα (η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που έχει εκφράσει την επιθυμία να το διοργανώσει).

 

Τελευταία Νέα