Όχι στο λιθοβολισμό…

Όχι στο λιθοβολισμό…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Όχι στο λιθοβολισμό…
Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον Βασίλη Σπανούλη και την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι δεν χρειάζονται βιαστικές αποφάσεις.

Ο υπογράφων είναι από τους ανθρώπους που δέχεται την πλάκα και φυσικά ήξερε, με το που τελείωσε ο πέμπτος τελικός ότι θα υπήρχε… γλέντι. Τόσο εδώ στο Gazzetta, όσο και στην βραδινή εκπομπή στον ΣΠΟΡ FM, όπου τα μηνύματα αναφορικά με το «Βασίλη πάρε το όπλο σου» διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Δυστυχώς, ο Kill Bill δεν έκανε καλό παιχνίδι. Προσωπικά πίστευα, ότι ένα μεγάλο ματς ο Σπανούλης θα το έκανε στους τελικούς. Εν τέλει αυτό δεν συνέβη και ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα. Και ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα, κατά τη γνώμη μου. Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε, καθώς με το 2-1 και την εικόνα των τριών πρώτων αγώνων, έδειχνε ότι θα κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός παρά την αποτυχία, παραμένει τεράστια ομάδα και φυσικά θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Ευκαιρίες για τίτλους θα υπάρξουν πολλές και αυτό που πραγματικά δεν αξίζει, είναι ο… λιθοβολισμός της ομάδας και κυρίως του Σπανούλη.

Σίγουρα οι φίλοι των Πειραιωτών στεναχωρήθηκαν από τις εμφανίσεις του και περίμεναν ο ηγέτης να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Αυτό δεν έγινε, αλλά δε νομίζουμε ότι φταίει μόνο ο παίκτης. Γιατί αν θυμάμαι καλά, δεν είχε 1 στα 17 ελεύθερα σουτ, στους δύο τελευταίους τελικούς. Τα περισσότερα ήταν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και εκεί νομίζω ότι είναι δουλειά του τεχνικού τιμ, προκειμένου ο σταρ της ομάδας να βρει ελεύθερους χώρους και να βρει ρυθμό.

Εν ολίγοις, προσωπικά δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις, ούτε αποφάσεις εν θερμώ. Υπάρχουν ευθύνες για την απώλεια του τίτλου και αυτές πρέπει να τις εντοπίσουν οι διοικούντες. Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά καλό ρόστερ που φυσικά χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση. Κυρίως μέσα στη ρακέτα. Και φυσικά δεν πρέπει να τεθεί θέμα, παραμονής του Σπανούλη…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…