Σπερς - Χιτ: Η ώρα των Τελικών (pic & vids)

Σπερς - Χιτ: Η ώρα των Τελικών (pic & vids)

bet365

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ των Τελικών του NBA το gazzetta.gr παρουσιάζει με infographics τους αριθμούς των δύο… μονομάχων και σας καλεί να διαλέξετε: Σπερς ή Χιτ;

Τι και αν οι Μαϊάμι Χιτ τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας στο NBA; Ο ΛεΜπρον Τζέιμς και η παρέα του έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα playoffs, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Τελικούς για τέταρτη σεζόν (5η τα τελευταία 9 χρόνια για τους Χιτ). Ο King James ψάχνει το τρίτο του δαχτυλίδι, ωστόσο το έργο του δεν αναμένεται εύκολο σε καμία περίπτωση…

Αντίπαλος των Μαϊάμι Χιτ οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι μάλιστα έχουν και το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Γκρεκ Πόποβιτς ψάχνει ακόμα έναν τίτλο, παράλληλα όμως θέλει… εκδίκηση για την απώλεια του Πρωταθλήματος πέρυσι… Αυτή είναι η 6η φορά για τους Σπερς, που θα βρεθούν σε Τελικούς Πρωταθλήματος από το 1999.

Ποια είναι τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα των δύο ομάδων; Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα πάντα για τους Μαϊάμι Χιτ εξαρτώνται από την απόδοση του ΛεΜπρον Τζέιμς, που αυτή την περίοδο είναι καλύτερος στο άθλημα. Αρκεί όμως ένας για να νικήσει τους… πολλούς; Οι Σπερς δεν έχουν παίκτη σαν τον ΛεΜπρον, ωστόσο ομαδικά παίζουν το καλύτερο μπάσκετ και αυτή είναι η δύναμη τους.

«Κλειδί» για τους Χιτ αναμένεται να είναι η απόδοση των Γουέιντ & Μπος, οι οποίοι συμπληρώνουν την… Αγία Τριάδα των back2back Πρωταθλητών, ενώ σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι Ρέι Άλεν (ο παίκτης που άλλαξε την ιστορία πέρυσι!) όπως και οι Άντερσεν, Τσάλμερς, Μπάτιερ και Λιούις. Οι τελευταίοι πρέπει πάση θυσία να δώσουν λύσεις στο σκορ, καθώς ο πάγκος των Σπερς είναι γεμάτος και ο Πόποβιτς διαθέτει πληθώρα λύσεων.

Δεν είναι μόνοι οι Πάρκερ - Ντάνκαν - Τζινόμπιλι, αφού κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τους Λέοναρντ, Γκριν, Ντιαό και Μπελινέλι, που έχουν τους ρόλους τους και είναι ικανοί να επηρεάσουν την έκβαση των Τελικών.

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους αριθμούς των Σπερς & των Χιτ, λίγο πριν το τζάμπολ των Τελικών και… περιμένει τις δικιές σας εκτιμήσεις!

Διαβάστε αναλυτικά:

NBA Finals 2014:

 

NBA Τελευταία Νέα