Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός... συνεχίζει»

Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός... συνεχίζει»
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μοίρασε συγχαρητήρια, τόνισε πως η φετινή χρονιά ένα μεγάλο σχολείο γι' αυτόν και πως είναι νωρίς για να μιλήσει για το μέλλον του.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα ευχαριστώ στον Αργύρη γιατί του αξίζει ένα σημαντικό μερίδιο. Θέλω να ευχαριστήσω και με τα παιδιά που συνεργαστήκαμε και μετά από ώρες μίτινγκ φέραμε σε πέρας την αποστολή μας. Σαν Αλβέρτης είχα καθήκον από την στιγμή που μπήκα να κάνω ότι μπορώ για να πάρει ο παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Παίξαμε τρία πολύ καλά παιχνίδια, αλλά όλα δεν είναι τόσο απλά. Υπήρχε αγωνία ειδικά μετά το σπάσιμο της έδρας, αλλά μετά βγήκε το ένστικτο αυτοσυντήρησης , αυτοσεβασμού κάτι που βγήκε και στο ΣΕΦ και εδώ. Ευχαριστώ τα παιδιά, τη διοίκηση και τον κόσμο που στα δύσκολα μας στήριξε. Ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει με μια ήττα ή με ένα πρωτάθλημα, συνεχίζει. Ήταν μεγάλη εμπειρία για εμένα, βλέποντας συμπεριφορές που δεν τα περίμενα και ήταν μεγάλο σχολείο. Θέλω να πω πως τον κόουτς δεν τον ήξερα αλλά όσες φορές βρεθήκαμε γνώρισα έναν άνθρωπο που τον σέβομαι πολύ. Κάποιες διαφορές και κάποιες εντάσεις είναι μόνο μεταξύ τεσσάρων γραμμών.

Για το αν τον φετινό τίτλο τον συγκρίνει ως παίκτης με κάποιο; «Είναι εντελώς διαφορετικό, δεν έχεις ίδιες σκέψεις και είναι διαφορετική ψυχολογία. Αξίζουν συγχαρητήρια για τα παιδιά».

Για το αν συνεχίσει ως προπονητής: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να παίξουμε και να κερδίσουμε. Είναι πολύ νωρίς και δεν είναι της παρούσης.

Η εικόνα είναι πως αυτή η ομάδα δεν μπορεί να δεχθεί την ήττα. Ή τα παρατάς ή συνεχίζεις. Είναι κάτι που πλανάται στον χώρο. Δεν μιλάω για μεταφυσικά μην με περάσετε για τρελό».

Για τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο και ξενοδοχείο: «Ήταν πολύ σημαντικό στήριγμα στην ομάδα, έδωσε αυτοπεποίθηση και θάρρος συν όλα τα άλλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα