Διαμαντίδης: «Εδώ είναι η οικογένειά μου» (vid)

Gazzetta team
Διαμαντίδης: «Εδώ είναι η οικογένειά μου» (vid)
Έτοιμος να συνεχίσει να σαρώνει τους τίτλους με τον Παναθηναϊκό, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» που έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού.

Τέλος στα σενάρια πριν καν αυτά δημιουργηθούν, έβαλε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλώντας λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του τίτλου. Όταν ρωτήθηκε για το αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, η απάντηση που έδωσε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη.

«Φυσικά... Εδώ και του χρόνου. Που να πάω; Εδώ είναι η οικογένειά μου», είπε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ, ενώ αναφορικά με την εφετινή σεζόν, τόνισε: «Σίγουρα η χρονιά είχε τα πάνω και τα κάτω της... Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια στο πικ της απόδοσής σου. Είχαμε προβλήματα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, την διοίκηση και τον κόσμο... Τελείωσε μία δύσκολη χρονιά. Όλα καλά και συνεχίζουμε».

Αναφορικά με τον αντίπαλο, τον Ολυμπιακό δηλαδή, ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχει χαρακτήρα, μεγάλους παίκτες και ποιότητα. Σαφώς και είναι δύσκολη ομάδα. Τρέφουμε απεριόριστο σεβασμό στον Ολυμπιακό. Η σειρά των τελικών πήγε περίεργα... Κερδίσαμε, χάσαμε, χάσαμε ξανά στην έδρα μας και πήγαμε και κάναμε το break στο break, πριν έρθουμε εδώ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα