Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Για το Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Για το Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός πράξη… τέταρτη (ΣΕΦ, 19:45/ΝΕΡΙΤ) με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν τη νίκη που θα τους οδηγήσει το Πρωτάθλημα και τους «πράσινους» να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά των Τελικών σε 2-2.

Την προηγούμενη Δευτέρα ο Ολυμπιακός έκανε το 1-1 με εμφατικό τρόπο στην έδρα του, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά εκείνος που είχε το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Πειραιά όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ και πλέον οι «πράσινοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει του σημερινού (19:45/ΝΕΡΙΤ) τέταρτου Τελικού, που θα λάβει χώρα στο… κατάμεστο ΣΕΦ! Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή με μία εντός έδρας νίκη και είναι δεδομένο πως δεν θέλουν η σειρά να πάει σε πέμπτο ματς...

Αγωνιστικά, στο… στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, με τους Παναγιώτη & Γιώργο Αγγελόπουλο να βρίσκονται στο γήπεδο στην τελευταία προπόνηση πριν το σημερινό (19:45/ΝΕΡΙΤ) μεγάλο παιχνίδι.

Αντίθετα, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν αρκετά ζητήματα, καθώς οι Γιόνας Ματσιούλις (διάστρεμμα), Στεφάν Λάσμε (σύγκρουση με Λοτζέσκι) και Τζέιμς Γκιστ (τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο) δεν βρίσκονται στο 100% και δεν έχουν προπονηθεί κανονικά, αν και η λογική λέει πως θα βρεθούν στο παρκέ του ΣΕΦ απόψε (19:45/ΝΕΡΙΤ). Στην τελευταία προπόνηση οι φίλοι της ομάδας και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξέφρασαν την πίστη τους στην ανατροπή της σειράς!

«Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι 40 λεπτών όπου κάθε κατοχή θα είναι σημαντική και θα πρέπει να έχουμε όλοι μας υπομονή για να κάνουμε αυτό που πρέπει», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Είμαστε στο 1-2 και πάμε για τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχουμε κανένα άλλο περιθώριο και καμία άλλη επιλογή. Όλοι έχουμε ένα κοινό στόχο και θα πρέπει να το δείξουμε και στο παρκέ, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει τη σειρά και πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα