Τέλος για φέτος ο Οχαγιόν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Χωρίς τον Γιόγκεβ Οχαγιόν θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου η Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο 27χρονος γκαρντ (ύψος 1.89μ.) τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο πρόσφατο ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Χάποελ Εϊλάτ και οι εξετάσεις έδειξαν πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει θα τον κρατήσει κατά πάσα πιθανότητα εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Γιόγκεβ Οχαγιόν στη φετινή Ευρωλίγκα μέτρησε 5.7 πόντους (38.3% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 27 συμμετοχές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
