«Θα ήθελα να επιστρέψω...»
«Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω. Έχω πολλούς φίλους στο Σαν Σεμπαστιάν και ο σύλλογος είναι σπουδαίος. Το καλοκαίρι θα εξετάσω όλες τις επιλογές μου. Ήταν χαρά μου που επέστρεψα στο Σαν Σεμπαστιάν. Τόσο οι φίλαθλοι όσο και η ομάδα με έκαναν να νιώσω μέλος μιας οικογένειας και είμαι ευγνώμων», ήταν τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Παπαμακάριος σε ισπανικό Μέσο Ενημέρωσης.
Ο πολύπειρος γκαρντ (γενν. το 1980, ύψος 1.92μ.) αγωνίστηκε φέτος στον Πανελευσινιακό, ενώ στη Λαγκούν Άρο έπαιξε από το 2011 έως το 2013.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
