Θέλουν να κάνουν Βόσνιο τον Κούπερ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η Ομοσπονδία της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης ετοιμάζεται να κάνει πρόταση απόκτησης διαβατηρίου στον D.J Κούπερ του ΠΑΟΚ.
Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη συμμετέχει στην προκριματική φάση για το Ευρωμπάσκετ του 2015 (βρίσκεται στον όμιλο μαζί με Ισλανδία και Μεγ. Βρετανία) και ο προπονητής της Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει να δώσει διαβατήριο της χώρας στον Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ D.J Κούπερ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα avaz.ba η Ομοσπονδία της χώρας ψάχνει να αντικαταστήσει τον Ζακ Ράιτ με τον Κούπερ να έχει εντυπωσιάσει άπαντες μέχρι στιγμής και να είναι πρώτη επιλογή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
