Συνάντηση Βασιλακόπουλου-Κατσικάρη!

Συνάντηση Βασιλακόπουλου-Κατσικάρη!

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Φώτης Κατσικάρης για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο και να συζητήσει επί τάπητος όλες τις λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συνεργασίας του με την Εθνική ομάδα.

Μπορεί ακόμη να μην έχει δοθεί λύση στο θέμα συμβατικής δέσμευσης που υπάρχει με το συμβόλαιο του Αντρέα Τρινκιέρι (με τους εκπροσώπους του οποίου πάντως, τις τελευταίες μέρες υπάρχει συχνή επικοινωνία), μπορεί εδώ και καιρό η επαφή των δύο πλευρών (ΕΟΚ-Κατσικάρη) να είναι διαρκής και να έχουν συζητηθεί πάρα πολλές λεπτομέρειες μίας πιθανής συνεργασίας, ωστόσο, υπογραφές δεν έχουν πέσει... Το ταξίδι του Φώτη Κατσικάρη στο Μιλάνο για το Final Four της Ευρωλίγκα (σχολίασε τους αγώνες για λογαριασμό του συνδρομητικού καναλιού Novasports), αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία έτσι ώστε να... αμβλυνθεί η απόσταση των δύο πλευρών και να συναντηθεί για πρώτη φορά ο 47χρονος τεχνικός με τον «ισχυρό άνδρα» του ελληνικού μπάσκετ, Γιώργο Βασιλακόπουλο..

Η αρνητική τροπή που πήρε ως τώρα η προσπάθεια εύρεσης συναινετικής λύσης με τον Ιταλό προπονητή (παρά τις καθυστερημένες απόπειρες της ΕΟΚ), σε συνδυασμό με τα χρονικά περιθώρια που στενεύουν αρκετά, οδήγησαν τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ στην απόφαση να «κλείσει» του θέμα του διαδόχου του, πριν οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Αντρέα Τρινκιέρι. Έτσι η ομοσπονδία «έκλεισε» ραντεβού με τον Φώτη Κατσικάρη επί ελληνικού εδάφους κι έτσι, αντί να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μπιλμπάο, ο έμπειρος Έλληνας προπονητής έφτασε το μεσημέρι τη Δευτέρας (19/05) στην Αθήνα και την Τρίτη (20/05) θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες της τριετούς (part-time) συνεργασίας που έχει προτείνει η ελληνική ομοσπονδία στον 47χρονο τεχνικό και αν επέλθει οριστική συμφωνία, τότε ο Νικαιώτης coach είναι πολύ πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο και να παρουσιαστεί επίσημα στον Τύπο.

Αν όλα πάνε καλά, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, της Βαλένθια, του Άρη και της Μπιλμπάο, θα παραμείνει για λίγες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να συνεργαστεί με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Μίσσα, πάνω σε θέματα που αφορούν στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, να κάνει επαφές με τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το επιτελείο του και πιθανά να επικοινωνήσει με κάποιους από τους διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται στην χώρα μας.

 

Τελευταία Νέα